woensdag 9 december 2009

Nog even langer in het ziekenhuis

Met Jonah gaat het weer ietsje beter. Hij eet alweer een paar broodjes per dag en hij wil op zijn bed al af en toe wat spelen. Hamertje tik en stickers plakken zijn favoriet op dit moment en verder is er nog de televisie die hij ook wel leuk vind als hij weer moe wordt. Jonah heeft de antibiotica afgerond en de infectie is weer onder controle.  Nu nog de bacterie, die een ziekenhuisbacterie blijkt te zijn, zijn wij blij dat je daar ook nog wat op kunt lopen zeg! :)  Vanmorgen zeiden de artsen dat Jonah waarschijnlijk morgen of overmorgen naar huis mag. JOEPIE! Verder bracht ik vanochtend de meiden naar school en kwam daar Vince met zijn ouders tegen die wij goed kennen van onze dochter Roos, die vaak met het broertje van Vince speelt. En Vince, ook geboren op 2e kerstdag ging een ochtend proefdraaien op de kleuterschool. Dan doet het toch een beetje zeer, Jonah zou anders ook gaan proefdraaien. Maar ja die moet eerst iets overwinnen om daar te komen. Maar ja, volgend jaar is Jonah ook aan de beurt en dan zal het extra speciaal worden! O,ja verder ook een extra vakantie geboekt naar de Franse Alpen. Waar we dan mijn broer gaan aanmoedigen als hij de Alpe du zes (wat ik steeds verkeerd schrijf) gaat fietsen en Jonah de laatste 100 meters op zijn fiets mag meerijden. We gaan 10 dagen naar een camping waar het hopelijk dan heerlijk weer is.  

2 opmerkingen:

lucadejong zei

We zullen duimen voor Jonah en voor jullie dat hij morgen weer lekker naar huis mag. Wat een tegenvallers elke keer weer, je moet wel keihard knokken om het positieve te blijven zien en om het vol te houden. Wij vinden jullie allen erg dapper en we denken aan jullie.

Liefs, Jack, Nicole, Jordy en Luca de Jong

Cor tegen de alpe op zei

Het is net als die berg, hij is zo hoog, maar als je maar blijft fietsen zal je boven komen. Dat is niet makkelijk, maar volhouden is het motto. Even genieten van al het kroost. En ja, dan zal hij straks naar school gaan. Nu een hoogtepunt, over 15 jaar zal hij daar toch net anders tegen aankijken. Dan moppert ie dat hij zo vroeg ze bed uitmoet, hij tegenwind heeft en of hij niet een uurtje kan skippen....

Ach Marion, het is ook een klein beetje Alpe de Zus, alleen al de aanwezigheid van jullie stimuleert om nog meer mijn best te doen. Een zonnig weekje om naar uit te kijken.