zaterdag 5 december 2009

hele dag lounchen!


Ik ben net een paar uur uit het ziekenhuis terug, waar Jan nu dienst heeft en ik kan jullie vertellen dat het allemaal een heel klein beetje vooruit gaat. Maar dan bedoel ik ook een heeeeel klein beetje. Hij heeft op dit moment 7 infuuspompen aan de paal en krijgt een heleboel medicijnen en mineralen. Zijn kalium en magnesium is heel laag en dat komt door de chemo. Een normaal mens houdt deze mineralen vast, maar bij hem is er als gevolg van de chemo een lek ontstaan. Daardoor heeft hij het uitgeplast en gepoept. Verder ligt hij de hele dag op bed en 1 filmpje (van een kwartier) kijken of een schone pyama aantrekken
is al zo vermoeiend dat hij dan alleen maar weer wil slapen. Vanochtend had hij ook (alweer) een bloedneus, dus gaasjes in zijn neus en wachten op de trombo's. Wel hadden we een gehaaide zuster die er spoed achter zette en toen waren ze er met een ruim uurtje. Van het weekend starten ze nog niet met voeding, eerst zijn mineralen op orde en dan verder kijken. Maar hoorde net van Jan dat hij een half bekertje limonade en de helft van een broodje en dan alleen de binnenkant heeft opgegeten. Dat is echt voor de afgelopen 10 dagen al heel veel. Ook boffen echt met de hele leuke en lieve zusters in het ziekenhuis, Jonah heeft wat vaste zusters en dat is ook voor ons als ouders heel fijn.
VRAAG:
Jonah zou het echt heel fijn vinden als iedereen massaal kaartjes gaat sturen om de kamer wat op te fleuren. Het maakt Jonah ook niet uit als hij de afzender niet zo goed kent, het gaat bij hem voornamelijk om de voorkant. Het adres is AMC, afdeling F8Noord, Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam. Met bovenaan zijn naam Jonah Haring.

Geen opmerkingen: