donderdag 18 februari 2010

Naar huis in het vooruitzicht

Vandaag kregen we te horen dat Jonah, als alles goed blijft gaan begin volgende week naar huis mag. Dus mijn verjaardag gaat hij niet meer halen, maar vlak daarna. Ik neem ook genoegen met een verlaat cadeautje. :) Vandaag is hij weer even naar de speelzaal gefietst, maar hij was zichtbaar meer vermoeid. We hebben samen een spelletje gedaan en Suus struinde wat rond. Verder heeft hij van de film van Pluk van de Petteflat genoten. Hij wordt al weer zo groot dat hij het verhaaltje begint te begrijpen. Nou ja al met al goed nieuws! En dan kunnen de kinderen volgende week ook weer lekker samen zijn zonder dat we moeten haasten, want het is voorjaarsvakantie. En wij ook, bijkomen van alle maanden drukte. Ook zal het nog niet allemaal zo gemakkelijk worden, Jonah moet een heleboel dingen opnieuw leren. Vooral lichamelijk is hij er nog lang niet, gelukkig dat hij zo'n zonnig humeur heeft en een echte doorzetter. Hij is echt een zonnetje, een wonderkind.

4 opmerkingen:

Unknown zei

wat een heerlijk vooruitzicht en hoe toepasselijk. Bijna lente, een nieuw begin. Ook voor jullie.
Het is jullie van harte gegund, jullie hebben de afgelopen periode keihard gevochten. Nu komt het genieten eraan!!!!!!!!!!!!
Tot zaterdag,
Liefs Daniƫlle en de rest

Nicole de Jong zei

Geweldig goed nieuws voor jullie allemaal! Fijn dat hij bijna weer lekker mee naar huis mag, heb je je gezinnetje weer compleet. Het voorjaar begint bijna dus laat het zonnetje maar stralen!! Helemaal top voor jullie, we leven mee.
Alvast een goede verjaardag toegewenst zaterdag. Liefs, Jack, Nicole, Jordy en Luca

Patries zei

Wat ontzettend fijn nieuws om te lezen dat Jonah bijna naar huis mag! Eindelijk thuis genieten van jullie met elkaar als gezin! Ga daar van genieten, maar dat gaat zeker lukken!
Alvast een hele fijne verjaardag Marion!
Liefs Patries

paula zei

Gefeliciteerd met je verjaardag !
Maak er ondanks alles toch een mooie dag van. Enneh, Jonah, snel naar huis komen !