maandag 22 februari 2010

Eindelijk thuis.

Vandaag was dan toch de dag dat Jonah thuis kwam. Vanochtend dus de meiden weggebracht en samen met Jonah op naar het ziekenhuis. Daar aangekomen zei de zuster: "zijn jullie daar weer."
Waarop Jan zei: "Ja en we willen meteen weer gaan ook." Nou dat vond onze zuster meteen een goed idee en zo gezegd, zo gedaan. Er moest nog wel 1 dingetje gebeuren, maar tegen 3-en gingen we bepakt en bezakt naar huis. Hij schreeuwde ook zo hard dat we door moesten lopen Wat nou de zuster gedag zeggen! We moesten van Jonah alleen nog maar naar huis. En gelijk heeft hij. Wij zijn echt superblij en eigenlijk ietswat verdoofd dat het nu toch echt klaar is met de chemo's. Nu vrijdag nog weer een gesprek met de oncoloog over hoe nu verder en nog wat onderzoeken op 10 en 11 maart en dan hopelijk even rust. Volgende week begint Jonah thuis met fysiotherapie en hopelijk is hij dan over een tijdje weer op de been. Verder hopen we gewoon een heerlijke rustige tijd te hebben met elkaar. Daarom staan erweer wat leuke dingen in de agenda, maar daarover meer. We zijn beiden moe dus we gaan een filmpje kijken en op tijd naar bed.

9 opmerkingen:

Sonja en Alex zei

Wat een super goed bericht zeg ! Fijn hoor, Jonah eindelijk thuis, geniet er lekker van !!
We vonden het erg gezellig zaterdagavond. Snel weer op de herhaling
groetjes, Sonja en de rest

Patries zei

JOEPIE! Wat een geweldig nieuws!
Jonah thuis na zo lang in het ziekenhuis te zijn geweest! Ontzettend fijn. Lekker genieten met elkaar en van alle mooie momenten die er komen gaan.
Nu het wat rustiger is, bel ik je even gauw, Marion!
Beloofd is beloofd :)

Liefs Patries

Anoniem zei

wat heerlijk. jullie zijn weer compleet! ik zie je na de vakantie marion!

karin

Erwin zei

GEWELDIG!
Erwin

Unknown zei

Wat een super goed nieuws. Eindelijk jullie mannetje lekker thuis.
Geniet er maar flink van.
We vonden het zaterdagavond trouwens super gezellig.
Hopelijk tot gauw.
Liefs Daniƫlle en de rest

Unknown zei

SUPER!!!!!!!!!
Eindelijk weer thuis! Geniet maar lekker van alle rust die er over jullie heen komt. Niet meer alle dagen op en neer, maar gewoon lekker thuis.
Veel plezier, groetjes, Reina

paula zei

Wat heerlijk dat jullie weer compleet zijn. Geniet er van. Tank bij, koester elkaar.
Dikke kus
Pim, Paula, Merel, Tijs, Daan en Sterre

Nicole Boom-Becker zei

Hallo allemaal,
ik ben een beetje laat met mijn reactie maar wij waren even een paar dagen weg....
Wat een fantastisch nieuws zeg, eindelijk is 't dan zover....idd een verlaat verjaardagskadootje en alsnog van harte gefeliciteerd hoor!!
Nou geniet maar lekker van elkaar en de rust....ik ben super blij voor jullie allemaal, dikke knuf xx Nicole

Anoniem zei

Echt helemaal super, geweldig, heb er geen woorden voor. Gefeliciteerd. Eindelijk weer wat rust in de tent en Johan, heerlijk, in zijn eigen bedje en fijn bij zijn familie. Knap je, idd, veel sneller op. Maar het moet wel verandwoord zijn. En dat is het, gelukkig, nu. Geniet er van en rust lekker uit. Heeeeeel erg veeeeeel sterkte nog. Ik hou de blog nog in de gaten hoor. Ik hoop op hele goede berichten voor jullie.

Groetjes Sonja