dinsdag 16 maart 2010

kleuterschool

Jonah is gister dan eindelijk voor het eerst naar de kleuterschool gegaan. 1 heel uur wel te verstaan, in de buggy omdat hij nog steeds niet zo heel goed kan lopen. Dat lopen gaat trouwens iedere dag een stukje beter. Jonah maakt eerst een puzzeltje (wat een surprise) en daarna gaat iedereen in een kring zitten. Vandaag heeft Jonah nog een klein dingetje gedaan na de kring, eierdopjes verven. Daarna was het tijd om naar huis te gaan. Verder gaat het wel goed met Jonah. Hij heeft afgelopen nacht voor het eerst de hele nacht geslapen!!

Mama gaat, net als Jonah eigenlijk, iedere dag een beetje vooruit. Ze kan nog niet zonder pijnstillers maar het is al een stuk beter dan zondag. Verder doet ze wat ze kan en is aan het eind van de dag best wel moe.

En donderdag............er staat een surprise op het programma van de stichting "Doe een wens". We worden rond half 3 opgehaald en verder............ U hoort het nog wel.

5 opmerkingen:

Unknown zei

Wat geweldig, Jonah eindelijk naar school. En dan ook nog lekker slapen. Zou dan nu alles voorbij zijn.............
Heel veel plezier donderdag. Geniet ervan, want jullie hebben het echt verdiend.
Liefs Daniƫlle en de rest

Unknown zei

Wat leuk dat Jonah nu eindelijk even naar school kon. En dan de hele nacht doorslapen, dat is voor hem, maar nog meer voor jullie een hele verademing. Eindelijk op de goede weg.
En dat het met mama ook steeds ietsje beter gaat is natuurlijk ook heel mooi.
En dan donderdag de grote verrassingsdag. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Heel veel plezier, hoor, met z'n allen.
Groetjes, Reina

Nicole de Jong zei

Wat een goed nieuws. Heerlijk om te lezen dat Jonah even naar school is geweest, en geweldig dat hij nu een hele nacht heeft geslapen. Jullie maken kleine stapjes maar toch heel goed dat ze gezet worden. Dit zijn hele fijne berichten om te lezen. En wat spannend wat er donderdag op het programma staat... Wel heerlijk om even te mogen genieten en even een leuke middag te hebben na zoveel tegenslagen en zo'n slopende periode. Ik hoop dat jullie er van genieten en we zijn natuurlijk erg benieuwd wat ze voor jullie in petto hebben. Have fun, gr. Jack, Nicole, Jordy en Luca

Anoniem zei

Heeeej, wat goed. Fijn dat jullie zo vooruitgaan en fijn dat Johan, zomaar even, naar school kan. Is voor die knul weer een hele overwinning. Eindelijk weer even iets anders. Ook fijn, dat hij weer wat stapjes kan zetten. En gelukkig dat ie nu heeft doorgeslapen. Nou, de donderdag is alweer voorbij, dus ik ben, eigenlijk, weer te laat met lezen. Hopelijk hebben jullie gister iets heel leuks gedaan. Ik lees het wel weer. Ben al blij, dat jullie vooruit gaan.

Groetjes Sonja

Nicole de JOng zei

Hallo Lieverds,
Ik lees dat jullie 2 april naar Villa Pardoes gaan, dat is geweldig! Eens even er lekker uit met elkaar, alleen maar leuke dingen doen dat wordt eens tijd. We gunnen jullie het van harte en geniet van alle heerlijke verwennerijtjes, jullie hebben het verdiend. Veel liefs,
Jack, Nicole, Jordy en Luca