maandag 22 maart 2010

Jonah deed een wens en die kwam vrijdag uit


Afgelopen donderdagmiddag werden we opgehaald door een taxi en deze had de opdracht ons naar een van der Valk hotel in de Bilt te brengen. Daar mochten we zwemmen en kregen we een diner aangeboden. Jonah had er wel zin in, maar was om half 6 uitgeput. Daarom spoed aan de keuken gevraagd, aangezien een huilend kind niet echt voor extra trek zorgt. :) Ook met links proberen te eten zorgt voor problemen. Maar na wat verrassingen en de meiden die Jonah na het eten pittig zoethouden gaan alle kinderen om half acht onder de wol. Op deze verrassingstocht mocht opa ook mee, omdat ik een handje hulp wel kon gebruiken, of eigenlijk Jan. Jonah wilde natuurlijk bij opa slapen, zijn idool! De volgende dag genoten we van een ontbijtbuffet. De meiden waren onder de indruk van de sjiekerigheid. Toen om kwart voor negen werden we door 2 dames van de "Doe een wens stichting" opgehaald met een heuse limousine. Einbestemming: het Spoorwegmuseum, waar Thomas de trein ook voor een weekendje over was in Nederland. Jonah werd verwelkomt door de dikke controleur (voor niet kenners, hij hoort bij Thomas) en daarna op naar Thomas himself voor een ritje. Jonah heeft genoten en wij ook, Jonah en zijn zussen hebben heel lang gespeeld met de meterslange en brede treinbaan van Thomas. Een veld van ik denk 30 bij 30 meter was treinwereld geworden voor de kleintjes onder ons. Jonah kroop er ook rond met een treintje, echt geweldig om te zien, speciaal als je bedenkt dat hij dit lange tijd niet heeft gedaan. Later nog pannenkoeken gegeten op een andere lokatie en daarna naar huis en dit alles nog steeds met de limousine. Ook had Jonah heel wat cadeau's gekregen van natuurlijk, Thomas de trein. En als je Jonah vraagt wat hij het leukste vond van die dag, roept ALLES.
Verder gaat het met mijn arm redelijk (morgen gaan de hechtingen eruit) en met Jonah gaat het goed. Echo en scan waren schoon en hij begint met de vitamine A periode. Hij stapt door de kamer als een kind wat net heeft leren lopen en hij heeft gisteren 2 uur lang buiten gespeeld op een driewieler en op zijn tracktor. Gezellig met het buurmeisje en hij vroeg vandaag al weer of hij weer buiten met haar mocht spelen. Ook gaan we over op hoge energievoeding via de sonde en hopelijk hoeft hij dan volgende week (aan het eind) alleen nog maar 's nachts sondevoeding te hebben en knabbelt hij daarbij wat aan vast voedsel. Al met al is de zon weer een beetje gaan schijnen.

5 opmerkingen:

Unknown zei

Wat zullen jullie genoten hebben het afgelopen weekend. En wat goed te lezen dat Jonah weer buien speelt en dat de uitslagen allemaal goed waren.
Hopelijk gaat het met jouw arm ook snel weer goed.
Tot gauw,
Liefs Daniëlle

Anoniem zei

wat een leuk bericht! fijn om te lezen dat jonah het zo naar zijn zin heeft gehad. en natuurlijk geweldig dat de echo en scan schoon zijn!!

liefs,
karin

Marlene zei

Wat een heeerlijk verslag van jullie verwendag en super dat de uitslagen goed zijn, toppie!!!!!

Dikke knuf van Ad6Omalene

Nicole Boom-Becker zei

Wat fantastisch om te lezen dat Jonah (en jullie allemaal natuurlijk) zo genoten hebben van jullie welverdiende verwendag!!
En wat nog mooier is zijn natuurlijk de berichten over de gezondheid van Jonah, wat heerlijk dat goede nieuws....
Nou ik hoop dat je arm ook voorspoedig geneest en wens je daar dan ook nog veel sterkte mee...
Groetjes en dikke knuf Nicole

paula zei

Wat fijn dat jullie zo'n mooie dag gehad hebben ! Er zijn hier 2 jongetjes heel jaloers op Jonah omdat hij Thomas én de Dikke Controleur heeft ontmoet ! ! ! ! !