vrijdag 12 maart 2010

gebroken arm

Mama is vanochtend van de trap gevallen, met Jonah op haar arm. Jonah kan nog steeds niet zo heel veel dus als hij iets moet, zoals vanochtend even in bad, moet hij gedragen worden. Volgens het verhaal van mama had ze Jonah op haar linker arm (en dat is niet zo heel erg handig want aan die kant zit de leuning om je vast te houden) en bleef ze met één van haar voeten haken in haar broek. Gevolg was dat ze op haar billen terecht kwam en vervolgens naar beneden stuiterde. Vlak voordat ze benenden was stak ze haar rechter arm uit om Jonah te beschermen. Haar volle gewicht kwam dus op haar onderarm en toen brak de boel. 2 botten in haar onderarm gebroken. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en daar foto's gemaakt. Het was al snel duidelijk dat het geopereerd moest worden. Dit zou om half 3 plaatsvinden. En zo gezegd zo gedaan. Wij er heen. Maar we konden weer terug. Een spoedje kwam er tussen. Dus weer naar de afdeling en toen nog een uur gewacht. Half 4 in de ok. Operatie is gelukt. Er zitten platen en schroeven in haar arm. Het fijne weet ik er ook niet van maar ze mag morgen weer naar huis. Ze heeft op het moment behoorlijk veel pijn. Ze doet liever nog 4 bevallingen dan dit!!! Haar ouders brengen haar weer thuis.

Ik wil bij deze even iedereen bedanken voor de hulp. Het is altijd fijn om er achter te komen dat er mensen om je heen zijn waar je op kunt bouwen.

6 opmerkingen:

Unknown zei

Dit kon er ook nog wel bij! Het zit jullie duidelijk niet mee, he?
Denk je dat je weer een beetje op de goede weg bent, en dan overkomt je dit.
Nou, heel veel sterkte, hoor.

Groetjes, Reina

Unknown zei

Jeetje Marion,
Als je deze week hulp nodig hebt, moet je maar even bellen of mailen. Voor zover dat gaat met een arm.
Wat een toestand zeg, in ieder geval veel sterkte met je arm.
Liefs Daniëlle

Marlene zei

Snotverdikkie, dat is toch wel balen Marionneke&familie....en
wat rot dat je zoveel pijn hebt.....maar super dat er mensen in jullie buurt zijn die zo behulpzijn en blijven...heel veel sterkte weer en beterschap en een dikke knuf voor jullie allemaal!
Omalene

Anoniem zei

Sjonge Sjonge, wat een pech. Dit kon er ook nog wel bij. Wat ontzettend balen zeg. Jullie kunnen wel een boost met positieve energie gebruiken na al die tegenslagen. We wensen je héél veel sterkte toe, Marion, bij jouw herstel de komende tijd. Doe het a.u.b. rustig aan, voor zover dat mogelijk is natuurlijk. Maar we wensen jullie ook veel sterkte toe de komende dagen bij de onderzoeken die voor Jonah op het programma staan. Hopelijk hoeft hij niet te blijven slapen....
Heel veel toi-toi en we denken aan jullie. Veel liefs en warmte toegewenst, Jack, Nicole, Jordy en Luca

paula zei

Lieve Marion,
Wat een pech wat een pech ! Getverderrie en het komt ook zo lekker uit nu. Lieverd een hele dikke knuffel voor jou. Zorg goed voor jezelf. Laat anderen je helpen, veel liefs, ook voor Jan, je meiden en natuurlijk voor Jonah die vast geschrokken is van jouw "kijk Jonah ik doe een vogel na" immitatie ;-)

Anoniem zei

Jeetje zeg, lekker is dat. Het komt ook nooit alleen. Balen hoor. Heel veel sterkte. En laat iedereen maar helpen, waar kan.

Sonja