zaterdag 10 april 2010

Villa Pardoes

Hallo, het is al weer even terug dat ik wat geschreven heb. We zijn een week naar Villa Pardoes geweest en het was geweldig! De kinderen hebben genoten en ook al werden wij er wel heel moe van, van al dat gesjouw. Het was heerlijk om de kinderen zo blij en ontspannen te zien. Hieronder veel foto's, omdat uitleggen hoe het was pagina's in beslag zou nemen. Jonah eet en drinkt lekker zelf en dat gaat steeds beter. Verder is krijgt hij meer energie, uurtje actief zijn en dan uitrusten. Met ons gaat zelf gaat het ook steeds een stukje beter. We komen weer in een gewoner ritme en er is 's nachts rust, want Jonah slaapt weer lekker door! :) Veel lieve dingen zijn ons de laatste weken overkomen, maar eigenlijk willen we nu nog maar 1 ding. Gewoon weer verdwijnen in de menigte. Vrijdag was er bij de kinderen op school een sponsoractie voor Cor en het kankerfonds. Heel erg lief wat de school allemaal gedaan heeft en met name groep 8 die het organiseerde. Dank jullie wel. Maar ik heb wel even een traantje gelaten aan de kant van de weg. Al die kinderen die steppen, tractor rijden en skeeleren om geld op te halen, voor ons kind, die deze verschrikkelijke ziekte heeft. Ik wilde dat dat niet nodig was, maar ja het is een feit! Echt we zijn allemaal weer wat meer ontspannen. HEERLIJK





2 opmerkingen:

Krealene zei

Wat een superleuke foto's en wat is dit jullie allemaal van ♥♥ gegund.....dat je vanaf nu wilt opgaan in de menigte begrijp en respecteer ik.....maar laat nog héél af en toe iets lezen alsjeblieft!!

Dikke knuf voor allemaal
en : vol vertrouwen verder!
Ad6Omalene

Unknown zei

Wat heerlijk dat jullie allemaal zo hebben genoten. Geweldig om jullie allemaal te zien stralen op de foto's. En nu proberen om weer een "gewoon" gezinnetje te zijn, met alle ups en downs die erbij horen.
Groetjes, Reina